någon som kan blåsa allt omkring

Jag vill helst köpa flygbiljetter och bara åka iväg. London vore fint men egentligen spelar det inte så stor roll. Bara nånstans för det vore så fint med lite äventyr.

fortsätt som ett höstlöv i vårens första flod

Ny tröja från monki's rea. Känner mig lite som ett stort garnnystan i den men det är ju ganska mysigt.

vintersvalor


julen

Julafton:
promenad
jag hade på mig finastefinaste klänningen. Den är mammas gamla som till en början var hur lång som helst men efter att farmor sydde upp till mig och är den helt perfekt!
hej
och efter tomtning hos grannar, massa massa mat, svensson svenssons och annat mys öppnade vi äntligen paketen. Jag fick så himla mycket fint, som bland annat högtalare, böcker, en melodica, open biljett och 1000kronor att beställa kläder för. Tack! Så har ni något tips på bra webshopar får ni gärna säga till.
På juldagen åkte vi till botsmark till våra små nästan-kusiner och lekte tills vi var helt slut. Supermys!
Sedan bar det av upp till Piteå för att träffa fler släktingar, pulsa i djupsnö, få blöta pussar av hundar och fina vantar, äta massa och ha det bra och det var julen ungefär. Hur bra som helst har den varit! eskimåpuss

merry christmas

God jul fina ni!

One little Christmas tree can light up a home so one heart can find some joy

En liten liten klä-julgranen-film så här dan före dan före doppar dan. eskimåpuss


igår

Igår hade ju vi julavslutning så vår aula valhalla var alldeles pyntad och superfin. Tror det är Linda som har tagit den övre bilden och den undre är Marias.

Och när alla avslutningar var avklarade åkte Anna, Andreas, Linda, Maria och jag hem till Maria för att göra julgodis och titta på julens hjältar.

Anna och Andreas gjorde tryffel och vi andra gjorde chokladbollar för det är ändå bland det godaste som finns. Men för att göra dom juliga försökte vi göra grädden röd men som ni ser blev den bara lite rosa. Gott var det i alla fall.

Marias familj har sparat nästan alla julkalendrarna från då hon var liten.

Och till sist gick vi iväg för att sjunga på en julfest och sen äta middag. Fin dag! eskimåpuss

jullov och julgranspynt

Igår klädde vi granen och idag har jag fått jullov. Hur underbart som helst! Imorgon har jag tänkt sova ut och sen bara mysa omkring, kanske baka med Farmor, slå in paket och lukta på granen. Hur bra som helst tycker jag att det låter men nu: godnatt

när staden snöat över och gården blivit vit, då vet du att jag drömmer jag drömmer dig hit

Jag har försökt lära mig att rita, eller illustrera kanske det heter. Ruskigt svårt var den men himla kul också. Så här blev den näst första jag gjorde med färg.

pimp myspace
Egentligen ska det snöa som på den här men jag förstod inte hur man skulle göra för att ladda upp gif-bilder. Den här gjorde jag här(klick) men då rymdes inte alla bilderna och och så hackar den ju lite. Någon som vet hur man ska göra för att gif-bilder ska fungera på bloggen?
pussar

att köpa julgran


pilgatan

Idag hade Maria och jag mysigaste lilla spelningen på café pilgatan. Det gick himla himla bra och en finfin publik fanns där så det var hur roligt som helst. Nu har jag försökt skriva någonting mer vettigt här jättelänge men det går inte så bra så jag tror jag går och lägger mig istället.  godnatt

vintergatan

Jag krockade nästan med en pojke med blont lockigt hår idag när jag gick från skolan. Lite oj, ursäkta, ett leende och sen kändes minusgraderna inte lika kalla längre. Tror jag ska börja nästan-gå-in i folk lite oftare.

snövitt

Från weheartit


glöggkalas

Förra helgen hade mamma och pappa bjudit hem folk för glögg och bland annat sånadär små bullar som är bland det godaste på jag vet när det gäller julmat, nämligen saffranscones. åh!

Vi som var lite och en del mycket yngre än de andra slog oss ner på golvet i mitt rum för att äta

Våra nästa-kusiner som är de sötaste jag vet var där. Här är Clara.

Elin spelade piano. Och fler bilder än så fanns det inte på kameran från den kvällen. Nu ska jag äta och sen iväg och sjunga lite på en julfest. slängkyssar!

lucia

fyra bilder från luciakröningen

Klockan ringde inte lika tidigt som förra året men ganska tidigt ändå och så var det dags för luciafirande mest hela dagen. Det började på skolan med två luciakonserter. 120st var vi som sjöng och en orkester som spelade. Riktigt mäktigt och fint. Sen åkte min klass vidare till sjukhuset för två lussningar där och ikväll har Maria och jag spelat/ sjungit på kröningen av Umeås lucia. Det gick bra för oss och var så himla kul. Nu tror jag mest att det är fredag men så är det bara måndag. Hejhå. Men snart, snart är det ju jullov. eskimåpuss

födelsedagsbarn



tredje advent, 12 december och bästa bästa Fanny fyller 18! tusenmiljoner grattis till dig!!!

mysigt

gladtjej_93, haha

Idag skulle det bjudas för fika till oss som hade visat nior runt skolan så vi traskade glatt dit och tänkte att vi kanske skulle få en pepparkaka eller två men så står det två långbord med tårta står framme! Men skola är ganska bäst. Ikväll bär det av till Alice för häng och marshmallows grillning i hennes öppna spis. Bara det låter ju hur mysigt som helst men att dresscoden också är mys gör det helt strålande. Perfekt efter en vecka med lite för lite sömn. Men först tacomiddag. slängkyss

 


fem

fem saker som inte vore så tokiga att hitta i paketen på julafton. allihopa ifrån asos.

åttonde

Tre bilder på Anna från när vi var ute och fotade för ett tag sen. Det är nästan så att hon ser tecknad ut på den sista och den översta. Kanske är det för att dom inte är så skarpa men det var lite fränt ändå tycker jag. Den här dagen har varit ganska fullspäckad med caféspelning(som gick rätt dåligt för mig), guidning för nior runt skolan, musikteoriprov, rep, teater och till sist ballet. Det ska bli skönt att krypa ner och sova nu. dröm sött!

julmarknad






I lördags var Maria och jag var på julmarknaden på gamlia, tittade på tjocka mössor, frös om fötterna och Maria köpte godis och fick det ut knasigaste fiskedams liknande grejen jag sett. Supermys! Nu har jag just pratat med farmor och lyssnat på när hon sjöng för mig i telefonen. Supermysigt det med! eskimåpuss

allting gnistrar allt är tyst över gatorna som snön har kysst

(att jag har målat massa utanför kan ni ju låtsas som att ni inte ser)

Igår köpte jag ett nytt nagellack i bästa glittriga färgen. Lite som att ha en isbana eller små discokulor på fingrarna. Gillart! Nu ska jag göra mig i ordning för snart kommer Maria hit så ska vi spela lite och i eftermiddag är det dags för glöggkalas här hemma. kram


ps. klicka på f5

fredagsmys

lite suddigt och lite brusigt. fin kväll med fina kompisar som det var alldeles för längesen jag träffade. morgondagen ser ut att bli finfinfin så nu ska jag krypa ner i sängen och vakna pigg som bara den. godnattpuss!

torsdagsfint

sånt som är fint som är hittat lite här och där

förlåt för att min blogg bara är vit och tråkig. det ska bli finare. snart, när jag har kommit på hur jag vill ha det. eskimåpuss. sådär, nu är det lite finare iallafall.

för dom som gick in i natten utan att hitta tillbaks

såhär fint var det när jag trampade hem idag

första december

det är ju första december idag så i morse öppnade vi första luckan i vår stora body shop-kalender.

 

lite spännande är det allt

det här var vad som gömde sig under lucka 1, ett litet schampo. Tine var nog egentligen lite gladare än vad hon ser ut men det är ju inte så lätt att fira av sitt Hollywood-smile till kameran sådär innan åtta på morgonen. Nu ska jag dricka te. pusshej

RSS 2.0