idag

tre bra saker:
mina nya shorts
att äta frukostmat till middag. så himla gott!
zoya!
en dålig sak:
skar mig i fingret när jag skar upp brödet.. aj.

london2

lite såhär såg andra dagen i den fantastiska staden ut.
köpte danskläder och tine köpte nya tåskor. finastefinaste skorna som finns tror jag minsann.

så hamnade vi in på självaste jamie oliver's resturang och åt god lunch. här är tines hamburgare. själv åt jag fylld pasta med svamp.

hade man glömt att man var i storbritanien blev man snabbt påmind, för lite här och där hängde massvis med flaggor. tror det var till bröllopet nu på fredag.

söt syster.

middagsdags.

efter maten gick vi över gatan för att se musikalen pricilla. ingen av oss visste vad det var för någon men det var rätt bra och alla gick nog därifrån med ett leende på läpparna.
och det var den dagen.

london

nu är jag hemma igen fullpackad med upplevelser, trevliga stunder, är lite(ganska mycket) fattigare och har numer hel hög bilder i london2011-mappen. mitt tålamod brukar inte riktigt orka hela resor i sånadär dagar-i-bilder-inlägg men ni kommer helt säkert bli överrösta med bilder. dom här ovanför är från första kvällen efter att vi precis anlänt till en sommarvarm london natt.

flygtur

lovet har börjat på bästa möjliga sätt och nu reser jag iväg med familjen och byter umeå mot london. kommer bli sjukt mysigt, trevligt och så. kan ju inte bli något annat liksom.

pappa

min världsbästa pappa fyller år idag. grattis grattis grattis!

maskerad

ikväll dansar jag i mask. mystisk tjej.

lov

vintertrött gräs under skor som efter promenader runt en by en bit härifrån gör ont i fötterna. dumt, för jag tycker så om dom skorna. gårdags kvällen var fin med massa prat, godsaker och sånt med tre fina flickor och en får-hål-i-tänderna-söt hund. bra start på lovet!

klassisk konsert

igår kväll såg min klass ut att komma tidigare tider för det var nämligen dags för klassisk konsert på midgård. riktigt roligt var det och alla är så himla duktiga att det knappt är sant.

kanelbullar

kom hem och så hade Tine bakat bullar.
blev helt glad för bullar och mjölk är ju bland det bästa som finns.
själv slog jag till och gjorde chokladbollar tills imorgon då jag ska försöka få ihop en text om tecken och signaler. lycka till alla ni andra som också ska skriva nationella i svenska B.

stockholm

i lördags åkte jag till stockholm och mötte upp mamma och tine som redan var där. jag har visst fotat mest mellan det vi gjorde men i alla fall, lite så här såg det ut:
finfin liten minitur!

April 11

det smälter bra idag sa pappa. snön alltså, så nu snart är nog allt är borta. idag jag har föresten suttit på altanen och blivit varm av solen. älskar, älskar, älskar att det känns som vår på riktigt nu.

tårta

idag fyller både mamma och mormor år. tusen miljoner grattis!


förra torsdagen

när vi hade ensemble förra torsdagen hängde frida-emelia, alessandro och jag mest på ställen jag nästan aldrig är på i skolan. först på bilden där vi gjorde klar vår lilla låda. den är ungefär femtio gånger fulare än allt som finns där uppe med i var rätt nöjda ändå.

frida-emelia.

sen gick vi till teatern och kostymförrådet.

alessandro blev till en fiskare

och frida-emelia såg ut såhär fast det vi egentligen letade hittade vi inte så vi fick leta vidare. Om en vecka har vi konsert så då måste det vara klart. pepp, pepp, pepp! idag är jag föresten mycket piggare. himla skönt så nu ska jag cykla iväg.

sjukling

jag är hemma och är sjuk så jag har inte så mycket spännande att visa. därför kan vi titta på sånt jag har sparat i fint-mappen. idag har jag i alla fall flyttat mig från sängen till soffan och kan lyssna på musik utan att huvudet sprängs i tusen bitar så det blir bättre men det är så himla segt med förkylningar. jag vill sjunga, ha på mig annat än pyjamas och träffa vännerna mina.

bildkällorna har jag tyvärr glömt men jag gissar att de flesta är via weheartit. puss


open

igår dansade jag till finaste, bästa Håkan och det var så himla bäst. åh. så lyssnade vi på annat bra som Säkert och Those Dancing days också, och ikväll blir det mer. älskar, älskar, älskar open helgen!

RSS 2.0