2010, januari - juni


Januari. Fikade massor, grillade marshmallows på värmeljus, fyllde 17, fick en ukulele firades av vänner på restaurang,  önskade att minusgraderna var lite färre och drömde till platser varmare än här.

Februari. Anna, Maria, Linda och jag kom på att vi egentligen inte tycker om semlor och uppfann chokladsemlan, chokladbollsdeg med kladdkakesmet inuti, haha. Jag försökte fånga solstrålar, fotade med Maria och så längtade jag nog efter sommaren för jag skrev såhär:

 

Jag vill att nätterna ska sluta vara så mörka och kalla. Jag vill att asfalten ska kännas varm under fötterna och att solen ska lysa så att det bränner sådär litegrann på axlarna. Jag vill springa längs gatorna hand i hand med fina vänner. Bara springa och springa tills man blir alldeles trött och sen slänga sig ner i gräset, skratta så att magen gör, titta omkring och tänka att så här vill jag att det alltid ska vara.




Mars. Alla vi estetettor på min skola satte ihop ett stort projekt tillsammans och i Mars var det äntligen dags för föreställningarna. Det var Umeå open som var så himla himla kul, Linda fyllde år och Maria och jag kom över med tårta, familjen var i Åre och jag fick träffa Johanna igen och vi gräddade våfflor i en korridor på skolan.

April. Familjen åkte iväg till London och vi hade det hur bra som helst! När vi kom hem hade det äntligen blivit vår och jag var gladgladglad! Första glassen åts, barmark, isen åkte iväg från älven och blommor började krypa fram.

Maj. Det här kollaget blev inte så fint men maj var hur fint som helst. Alla verkade tina fram på något sätt och det hände grejer mest hela tiden. Picknickar, konserter, parkhäng, kalas, och annat fint. Jag var med i en dansföreställning, var hårmodell för lanza och det blev kulturnatta där det också blev dans för min del och spelning med klassen.

Juni. Cyklade till baggböle förbi fält med maskrosor, blåste såpbubblor och sen kom sommarlovet. Avslutningsdagen var var nog bland det bästa på hela året, hann med mer än jag riktigt kan förstå, var med massa fina och dansade hela natten. Båten sjösattes och vi var i sommarstugan mer och mer. Jag jobbade också som gatumusikant och spelade i stan hela dagarna.

Det var första halvan en 2010 men nu får det räcka för annars blir det här så långt. Del2 dyker upp nångång senare. eskimåpuss

Kommentarer
Postat av: krille

oj oj oj så fint! :D

och nu saknar jag våren!

2011-01-02 @ 23:18:58
URL: http://ellirk.blogspot.com
Postat av: Josefin

åh, tack! =) ja, det gör jag med

2011-01-02 @ 23:39:32
URL: http://singinglalala.blogg.se/
Postat av: alice

Åh, fikat mitt i natten i maj hade jag totalt glömt bort. Det var ju typ sådär väldigt väldigt fint! Haha, anna ringde - Alice, vi ses i bio parken om 10 minuter och jag stod i pyjamas hemma och skulle sova. Åh, det var fint! (nu blev det nästan som en lång liten berättelse här... ja). Du är fin Jose!

2011-01-02 @ 23:55:45
URL: http://engladflicka.blogg.se/
Postat av: Anna

vilka fina bilder och fiina minnen! Jag tycker våran vår kan se ut lite såhär i år också :D

2011-01-03 @ 00:00:07
URL: http://vanila.blogg.se/
Postat av: Josefin

alice: haha, åh, jaa, det var det och små berättelser i komentarsfältet är bara hur fint som helst ju. tack, du är fin du med alice!

2011-01-03 @ 00:22:16
URL: http://singinglalala.blogg.se/
Postat av: Josefin

anna: tack! du, det tycker jag med =)

2011-01-03 @ 00:24:53
URL: http://singinglalala.blogg.se/
Postat av: Anonym

ahhh vilket inlägg, vad man blev glad :D vilket halvår liksom!!:)

2011-01-03 @ 13:19:29
URL: http://kluriga.blogg.se/
Postat av: Josefin

maria: tack! jaaa, verkligen!!!

2011-01-03 @ 13:26:33
URL: http://singinglalala.blogg.se/
Postat av: Norea

din blogg är så himla fin.

2011-01-05 @ 00:03:43
URL: http://dynamiskt.blogspot.com
Postat av: Josefin

norea: åh, tack!

2011-01-05 @ 00:19:11
URL: http://singinglalala.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback